Wedstrijd bij de Graafschap gaat toch door

De wedstrijd van De Graafschap tegen Go Ahead Eagles gaat vanavond door. Het veld op de Vijverberg is goedgekeurd. Bij de tweede keuring bleek wel dat het veld nog enkele harde stukken kent. De laatste resten sneeuw worden er nog afgehaald. Het duel, voor de gastheer cruciaal in de derde periode.
Go Ahead Eagles-trainer Erik ten Hag over een fitte groep. De ploeg is ongeschonden uit de winstpartij tegen Helmond Sport (2-1) van vrijdag gekomen. Toch is het volgens de oefenmeester geen uitgemaakte zaak dat hij met hetzelfde elftal begint als de voorbije vier duels. "Het kan best zijn dat ik één of twee wijzigingen doorvoer. Dat heeft met de tegenstander te maken en met een aantal jongens dat bij ons op de deur klopt."
Go Ahead Eagles reist met negentien man naar Doetinchem, onder wie nieuwkomer Lion Kaak. Daarvan moet één speler op de tribune plaatsnemen. De mogelijke opstelling:
De Graafschap moet het doen zonder de geschorste centrumverdediger Ted van de Pavert. Op zijn plaats speelt Timothy van der Meulen. Aanvoerder Frank van Kouwen, linksback Milan Massop en middenvelder Jordan Garcia Calvete ontbreken vanwege blessures.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter