Tijd voor drie punten tegen Oss

Go Ahead Eagles begint maandagavond in het thuisduel tegen FC Oss met hetzelfde basiselftal als tijdens het bezoek aan FC Dordrecht (1-1) van vrijdag. "Ik denk niet dat ik dingen ga wijzigen", zegt trainer Erik ten Hag. Het drukke programma heeft tot dusverre nog geen nadelige invloed op de fysie­ke gesteldheid van de ploeg. "We hebben het wederom goed door­staan.  Ook Jarchinio heeft goed ge­reageerd." 
Hij neemt Cendrino Misidjan weer op in de Deventer wedstrijd­selectie. De verdediger was een aantal dagen uit de running van­wege een injectie in zijn pijnlijke enkel. Rico Wolven moet daar­door weer genoegen nemen met een plekje op de tribune van de Adelaarshorst.
Daar zal vanavond ongetwijfeld een vertrouwd beeld te zien zijn: Go Ahead Eagles dat een door de oppo­nent opgetrokken muur moet zien af te breken. "Dat zien we als een compliment. Ik vind dat we steeds beter met zulke tegenstan­ders omgaan", aldus Ten Hag. Eer­der dit seizoen zag hij zijn ploeg met 1-4 winnen in Brabant. "FC Oss speelt in tegenstelling tot de thuiswedstrijden heel gesloten in uitduels. Het zal totaal anders worden dan tegen Dordrecht. Dat was echt een tempowedstrijd."
De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter