Nieuwe opstelling geen succes

Go Ahead Eagles is slecht begonnen aan de tweede seizoenshelft. De Deventer ploeg ging vrijdagavond met 1-0 onderuit bij FC Den Bosch. De Deventenaren waren onmachtig op het enorm slecht veld in stadion de Vliert. Go Ahead Eagles starte met Schenk en Vriends in de defensie. Heerkens als rechtsback en Karami als rechtshalf.
 Het team slaagden er echter niet in om door de stugge Brabantse defensie te geraken en wisten alleen na de pauze een paar kansjes af te dwingen.
Go Ahead Eagles kwam in de tiende minuut op achterstand. Randy Wolters schoot de bal vanaf een meter of 25 in de verre hoek langs keeper Marsman. Marsman begint echt een imago op te bouwen dat lange afstand schoten eenvoudig achter de, toch al  niet al te lange, keeper van Go Ahead Eagles verdwijnen. Misschien toch iets met de ogen want vanaf dichtbij gaat het stukke beter. Nick Marsman is ook niet meer geselecteerd voo jong Oranje. In de wedstrijd kwam Go Ahead Eagles in de eerste 45 minuten verder tot één doelpoging.
Na de pauze zorgde Quincy Promes voor gevaar, maar hij wachtte in kansrijke positie te lang met afronden. Later haalde hij wel uit, maar belandde de bal tegen de knuisten van doelman Kevin Begois. Ten Hag probeerde het in de eindfase nog met vier spitsen. Dat slotoffensief leverde echter ook niks meer op.. Door de nederlaag mist de ploeg voorlopig de aansluiting met de subtop