Nieuwe voorzitter wordt Edwin Lugt


Edwin Lugt volgt Edwin Mulder na dit seizoen op als voorzitter van Go Ahead Eagles. Het besluit moet alleen formeel nog worden bekrachtigd door de holding van de Deventer eerstedivisionist. Daarbij lijken geen beren op de weg te liggen, aangezien grootaan­deelhouder Hans de Vroome de 50-jarige Epenaar zelf benaderd heeft.
De Vroome hoopt verder de Raad van Commissarissen (RvC) op korte termijn van nieuwe aan­was te voorzien. "We willen de RvC uitbreiden met mensen die hun roots in Deventer hebben." Hij benadrukt daarbij het princi­pe vele handen straks ook daad­werkelijk licht werk moeten ma­ken. De afgelopen periode is er te­veel op de bordjes van Mulder en de eveneens vertrekkende Bert Doornebos terecht gekomen.
Lugt kan buigen op een uitgebrei­de ervaring in de voetballerij. Hij was van 2002 tot eind 2007 direc­teur van de Coöperatie eerste divi­sie (CED). In 2008 emigreerde de oud-voorzitter van SV Epe naar Australië, waar hij twee jaar als al­gemeen directeur van Sydney FC fungeerde. Na zijn terugkomst in Nederland, medio 2011, raakte hij op directieniveau betrokken bij Nederlandse Telecom Maatschap­pij.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter