Rendement halen tegen Helmond Sport

Go Ahead Eagles-trainer Erik ten Hag start vrijdagavond thuis tegen Helmond Sport met dezelfde formatie als maandag tegen FC Oss.
Dat betekent dat ook Xandro Schenk zal beginnen. De huurling van Ajax moest maandag nog geblesseerd naar de kant. "Hij moet fysiek nog een brug slaan. Maar hij kan vrijdag gewoon starten", aldus Ten Hag.
Ook Antonia blijft de voorkeur houden boven Cas Peters. "Peters rammelt wel aan de deur, maar we hebben één van de meest productieve aanvalslinies in de Jupiler League." En dus ziet Ten Hag nog geen reden om zijn aanval om te gooien. "Het veldspel was uitstekend. Ik denk niet dat er een veld is in de Jupiler League waar je dergelijk positiespel ziet. Alleen het resultaat is teleurstellend, we moeten meer rendement uit ons spel halen. En dus moeten we nog dwingender spelen"
Go Ahead Eagles won na de winterstop slechts één duel. Alleen tegen Fortuna  werden drie punten bijgeschreven. Tegen Veendam en Oss verspeelde de  ploeg onnodig een voorsprong. De opstelling:
Helmond Sport kan niet beschikken over Charles Kazlauskas. De Amerikaan heeft last van zijn hamstring. De hoofdcoach van Helmond Sport verwacht in Deventer een zware wedstrijd. "Thuis zijn we in de eerste helft weggespeeld door Eagles, ze zijn heel erg creatief."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter