Ruime zege tegen tiental Fortuna

Go Ahead Eagles heeft na vier duels zonder zege weer een overwinning geboekt. Thuis werd Fortuna Sittard met 4-1 verslagen.
Misschien wel verrassend begon niet Heerkens maar Karami op zijn vertrouwde rechtsback positie. De wedstrijd kende een sensationele start. In de vijfde minuut trok Jurjan Mannes de sterk spelende  Deniz Türüç in het Limburgse strafschopgebied aan het shirt. Het kwam de Fortunees op rood te staan en Go Ahead Eagles hield er een strafschop aan over. De slappe inzet van Quincy Promes bleek echter een simpele prooi voor doelman Ferhat Kaya.
Twintig minuten later was het toch raak. Houtkoop schoot één op één met de keeper raak. Een kwartier voor tijd leek Houtkoop het duel te beslissen met de 2-0, maar vier minuten later tekende Diaz de aansluitingstreffer aan: 2-1.
Met een rake vrije trap maakte specialist Jop van der Linden vijf minuten voor het eindsignaal alsnog aan alle onzekerheid een einde. Kolder maakte er na een slippertje van Kaya zelfs nog 4-1 van.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .