Kou, wind, regen, maandag en Veendam


Hoe triest kan het zijn? Het viel maandag niet mee in de Adelaarshorst tegen SC Veendam. Go Ahead Eagles heeft ook het tweede duel na de winterstop niet gewonnen.
Tijdens de inhaalwedstrijd tegen SC Veendam, oorspronkelijk op het programma voor 7 december 2012, stond Go Ahead Eagles voor de taak om de 1-0 nederlaag bij FC Den Bosch van drie dagen eerder weg te spoelen. Net als in Brabant wist Go Ahead Eagles in de eerste helft echter nauwelijks gevaar te stichten tegen de Veenkolonialen.
De intenties naar voren waren er wel degelijk, maar veelal eindigden de goede bedoelingen van de Deventenaren in balverlies.
Na rust herpakte de ploeg van trainer Erik ten Hag zich en kwam het na een uur spelen op voorsprong via een rake kopbal van verdediger Bart Vriends, 1-0. De Deventer ploeg kreeg daarna veel mogelijkheden om de marge uit te bouwen, maar de 2-0 bleef uit. Maar omdat de mannen van Erik ten Hag dat verzuimden, trad een aloude voetbalwet in werking. Sander Rozema tekende in de 82ste minuut na een onoplettendheid voor de gelijkmaker. Go Ahead Eagles drong nog wel aan, maar wist opnieuw niet te winnen.
Door het gelijkspel blijft Go Ahead Eagles negende in de Jupiler League.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter