Ulderink verwacht volgend seizoen mee te doen om de titel

Andries Ulderink wil volgend seizoen met Go Ahead Eagles meedoen om titel. Go Ahead Eagles gaat er niet vanuit dat het dit seizoen promoveert naar de Eredivisie. Voor het volgende seizoen wil trainer Aldries Ulderink de lat in Deventer wel hoog leggen. Omdat de club voorafgaand aan het seizoen diverse spelers kwijtraakte werd de doelstelling dit seizoen soepel. Dat is echter een tijdelijk doel. "Volgend seizoen willen we echt mee gaan doen om de titel in de Jupiler League", spreekt Ulderink zich uit. "Als je structureel in de top vijf wil eindigen, doe je automatisch mee om het kampioenschap. De voorwaarden kunnen daarvoor worden geschapen."
Ulderink verlengde eerder dit seizoen zijn contract al bij Go Ahead Eagles. Dit met het oog op het aanwezige perspectief. "We hebben bewust geïnvesteerd in jonge spelers. We zijn in staat door te selecteren en ik heb er veel vertrouwen, dat we vier directe versterkingen kunnen aantrekken. Resit Schuurman is daar een goed voorbeeld van."
"Wij zijn op zoek naar karakters die meteen van toegevoegde waarde zijn en die zullen er ook komen. Daarbij hoeft het niet te blijven, want ook voor de breedte van de selectie zullen er nog een aantal spelers komen. Voor dit seizoen was ik dan voorzichtig, maar voor komend seizoen ben ik heel erg serieus", besluit de trainer ambitieus.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter