Ulderink niet naar de Graafschap

De toekomst droom van Ulderink is duidelijk. "Ooit wil ik trainer zijn in de Eredivisie." Met het komende vertrek van Darije Kalezic bij De Graafschap komt er in de Eredivisie mogelijk een plekje vrij bij de club waar hij eerder als assistent-trainer, trainer van de beloften en hoofd opleidingen actief was. "Ik heb er ruim vijf jaar een geweldige tijd gehad, maar ik heb onlangs niet voor niets bijgetekend bij Go Ahead Eagles."
Andries Ulderink denkt volgend seizoen met Go Ahead Eagles kandidaat te zijn voor het kampioenschap in de Jupiler League. Promotie zou mooi zijn voor de oefenmeester, die 'ooit' actief wil zijn in de Eredivisie.
"Er komt een selectie die gaat strijden om de titel. Een terugkeer naar de Eredivisie leeft heel sterk in Deventer. De club is super gezond, er zijn grote plannen met een nieuw stadion en natuurlijk kijken we ook al naar spelers voor volgend seizoen" Buiten Andries Ulderink zou ook Paul Bosvelt op de lijstjes staan bij de Graafschap in hun zoektocht naar een nieuwe trainer.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter