Diego Michiels naar het Indonesische Pelita Jaya

Diego Michiels verruilt Go Ahead Eagles per direct voor een verblijf in Indonesië. De twintigjarige verdediger heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de Indonesische voetbalbond. Pelita Jaya wordt de nieuwe club van Michiels in zijn nog prille carrière .
Go Ahead Eagles kwam vorige week al tot overeenstemming met de Indonesische bond, maar wilde Michiels niet eerder laten gaan dan dat de afkoopsom op de bank stond. Volgens de regionale krant is in de afgelopen uren aan deze voorwaarde voldaan en is daarmee het nog doorlopende contract van Michiels afgekocht.
Michiels, wiens vader Indische wortels heeft, debuteerde vorig seizoen in het hoogste keurkorps van de Deventer club. In totaal speelde hij zeventien wedstrijden, waarvan vijf dit seizoen. De eerste drie maanden richt Michiels zich op een verblijf bij de nationale ploeg onder 23 jaar. Met dat team speelt hij oefenwedstrijden en een olympisch kwalificatietiernooi. Diego voetbalde vroeger bij dvv RDC in Deventer, waarna hij later door Go Ahead Eagles werd opgepikt om zich daar verder te ontwikkelen. Zijn basisdebuut maakte hij tegen MVV op 20 november 2009.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter