Karami of Van Diermen de vervanger van Parnela

Voor het duel tegen FC Emmen nam Go Ahead Eagles afscheid van Marco Parnela. De centrale verdediger besloot in december zijn profloopbaan te beëindigen na 6,5 jaar Deventer dienst. De staande ovatie van de ruim 4000 toeschouwers emotioneerde de geboren Fin. Lang niet alle spelers van Go Ahead Eagles worden op dergelijke wijze uitgeluid. Maar ook zelden speelt tegenwoordig een speler 6,5 jaar bij één club. En Parnela, gehinderd door vele kwetsuren, was vele jaren een belangrijke rots in de branding en speelt nu bij zaterdagclub SVZW in Wierden. Wie zal hem het volgende seizoen vervangen? Voorlopig is
voor een positie achterin nu Keven van Diermen voor een half jaar gehuurd van Vitesse. Dat hij na dit seizoen terugkeerd bij de Arnhemmers lijkt onwaarschijnlijk gezien de spelersvoorraad momenteel bij Vitesse.Wellicht wordt hem een contract aangeboden maar ook Kahlid Karami is een kandidaat.
Verdediger Kahlid Karami maakt een prima indruk maakte in twee oefenduels waaronder de oefenwedstrijd tegen Jong Utrecht. "We moeten even pas op de plaats maken", zegt trainer Andries Ulderink. "We hebben een goede indruk van Khalid, maar gaan de komende periode eerst aan de slag met het vastleggen van potentiële basisspelers."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter