Bij winst op Emmen weer in het linkerrijtje

Go Ahead Eagles kan voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in ieder geval weer beschikken over Dave Bus. De aanvoerder lijkt volledig hersteld van de kuitblessure, die hij opliep in het duel met Sparta. Of Bus ook meteen start laat Ulderink nog even in het midden maar het vermoeden is van wel. "Als Dave helemaal fit is start hij", zegt Ulderink, "maar we willen nog even afwachten of hij geen reactie krijgt na de training van vandaag."
Jonathan Vosselman moest donderdag op de afsluitende training geblesseerd afhaken. Of hij kan spelen is nog niet helemaal zeker."We moeten vrijdag even de reactie afwachten Vosselman", aldus Andries Ulderink. Koen van der Biezen die ook geblesseerd moest afhaken, is wel fit. Verder lijkt Luis Pedro weer de voorkeur te krijgen in de basis boven Theo Vogelsang.
Ook Patrick Gerritsen heeft de groepstraining hervat. Hij werd in december geopereerd aan zijn knie. Gerritsen zit echter nog niet bij de selectie.
Op jacht naar de eerste overwinning sinds 5 november zal Ulderink niet het elftal omgooien, zo kondigde hij aan. "Noodgedwongen zijn de afgelopen weken al veel wijzigingen in het elftal nodig geweest. Het elftal zal op één of twee plaatsen wijzigen ten opzichte van maandag." Bij winst komt Go Ahead Eagles weer terug in het linkerrijtje en zou het vrijdagavond zelfs weer even op plek zeven kunnen komen. De achterstand op de beoogde vijfde plek is inmiddels wel opgelopen naar 10 punten. De verwachte opstelling:
Bij Emmen keren Johnny de Vries en Angelo Zimmerman keren weer terug in de basis. Deze rentree van de twee gaat ten koste van Kevin Görtz en Bart de Groot.
Vanavond wordt voor aanvang van de wedstrijd afscheid genomen van Marco Parnela. De Fin, die in december zijn contract inleverde en koos voor een maatschappelijke carrière, wordt op het veld om 19.50 uur in het zonnetje gezet. Marco Parnela heeft vanaf de zomer van 2004 de kleuren van Go Ahead Eagles verdedigd en was vele jaren een rots in de branding en zelf enkele jaren aanvoerder. Go Ahead Eagles vraagt de supporters tijdig plaats te nemen in het stadion en Marco Parnela een onvergetelijk afscheid te bezorgen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter