Pedro er niet bij tegen Emmen

Luis Pedro is te geblesseerd om te kunnen spelen in het uitduel tegen Emmen. Theo Vogelsang keert hierdoor terug in de basis van Go Ahead Eagles. De aanvaller neemt op de linkerflank de plaats in van de geblesseerde clubtopscorer. Pedro raakte in het bekerduel tegen Roda JC geblesseerd aan de binnenband van zijn knie maar verwacht er volgende week weer bij te zijn.
Trainer Andries Ulderink heeft nog een aantal twijfelgevallen in zijn selectie. Michal Janota (lies), Koen van der Biezen (lies) en Freek Heerkens (maag) maakten wel de laatste training mee, maar zijn niet geheel fit.
Frank van der Zwan (enkel) en Timon van Leeuwen (knie) herstellen van operaties. Het herstel van Van der Zwan vordert snel. Hij sluit naar verwachting volgende week bij de groep aan. Van Leeuwen verscheen voor het eerst sinds zijn knieoperatie ook in trainingspak in de Adelaarshorst. Zijn herstel heeft nog langere tijd nodig. Bij winst kan Go Ahead Eagles klimmen naar plek 4 op de ranglijist. De verwachte opstelling: 
FC Emmen staat op een veertiende plek maar is de laatste twee wedstrijden ongeslagen. Bij FC Emmen ontbreken de langdurig geblesseerden Pele van Anholt en Erik van der Ven.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter