Dat gaat naar Den Bosch toe

De selectie van GA Eagles is allesbehalve compleet voor het uitduel tegen FC Den Bosch. Dave Bus (hamstrings), Luis Pedro (knie) en Michal Janota (geschorst) zijn sowieso niet inzetbaar. Daarnaast is het meespelen van Joey Suk (griep), Theo Vogelsang (griep) en Patrick Gerritsen (voet) zeer twijfelachtig. Vooral aanvallend heeft trainer Andries Ulderink een probleem. Met Gersom Klok heeft hij bijvoorbeeld nog maar één fitte vleugelaanvaller. Frank van der Zwan start als schaduwspits of op de vleugels mogelijk in de basis.
Hoe Ulderink het elftal gaat neerzetten met zoveel afwezigen is nog een vraagteken. Hier dus een opstelling hoe het zou kunnen maar het waarschijnlijk niet gaat worden:
Istvan Bakx lijkt bij FC Den Bosch weer een basisplaats te krijgen. Omdat Theo Lucius terugkeert in de defensie en Steef Nieuwendaal weer opschuift, lijkt ook Wilmer Kousemaker op de bank te belanden. Alleen de langer geblesseerden Bruno Appels en Mike Scholten ontbreken. Verder is FC Den Bosch is door de KNVB teruggezet naar de financiële categorie 1. Dat betekent dat de club onder curatele staat.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter