Op zoek naar de zwakte van een gehavend Roda JC

De mindere punten punten van Roda JC, de tegenstander in de bekerwedstrijd (aanvang 20.45 uur), werden de afgelopen weken verschillende keren in kaart gebracht door assistent-trainers Micheal Boerenbach en Paul Bosvelt. Ondanks een sterke start van Roda zijn ze toch duidelijk ook kwetsbaar. Dennis Hollart keert in ieder geval terug in de basisopstelling. Trainer Andries Ulderink probeert met het inbrengen van Hollart de middelste linie verdedigend te versterken wat wel nodig lijkt tegen zo'n tegenstander. "Zo hebben we wat meer balans in de ploeg", zegt Ulderink. "Roda heeft veel lopende mensen vanaf het middenveld." Verder laat de oefenmeester de opstelling, waarmee zijn ploeg afgelopen vrijdag Fortuna oprolde, intact. De verwachte opstelling:
Roda JC kan niet beschikken over een fitte selectie. Voor Laurent Delorge en Jimmy Hempte, die tegen Feyenoord geblesseerd raakten, komt het duel te vroeg. Ook zullen Vincent Lachambre, Morten Skoubo en Sebastian Svärd niet in actie kunnen komen voor de Limburgse club. Mads Junker, die kampt met lichte problemen aan zijn knie, lijkt wel het duel te kunnen beginnen.
De KNVB heeft toestemming gegeven om voor aanvang van de bekerwedstrijd een minuut stilte in acht te nemen, om de dit weekend overleden supporter te gedenken. De 59-jarige man uit Lochem, al jarenlang een trouw supporter van de club, kreeg vrijdag voor de wedstrijd een hartstilstand. Hij overleed later in het ziekenhuis. De spelers van Go Ahead Eagles dragen rouwbanden.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter