Zowel Bus als Heerkens er niet bij tegen RBC

Go Ahead Eagles speelt vrijdagavond tegen RBC met een vernieuwd verdedigingscentrum. Naast de geschorste Dave Bus is ook Freek Heerkens er hoogstwaarschijnlijk niet bij in Rossendaal. Heerkens heeft last van een bovenbeenblessure en heeft de hele week nog niet pijnvrij kunnen trainen.
De plaats van Bus wordt ingenomen door Marco Parnela. Trainer Andries Ulderink dubt nog over de vervanger voor Heerkens. "Als Freek inderdaad niet kan spelen zal ik een keuze moeten maken. Of Dennis Hollart naar achteren halen of een jonge speler erin brengen." Ulderink kan daarbij kiezen uit Diego Michiels en Sven Spekking. Aannemelijk is dat Michiels in dat geval de verdediging komt versterken.
Joep van den Ouweland heeft nog teveel last van zijn knieblessure om er tegen RBC al bij te kunnen zijn. Hij herstelt van een meniscusoperatie. Aanvaller Frank van der Zwan is wel weer fit en maakt voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie. Vermoedelijke opstelling:
RBC moet het stellen zonder Cuco Martina (geschorst) en Pepijn Veerman (geblesseerd). Wel heeft RBC de Plus als een nieuwe hoofd- en shirtsponsor. Als nieuwe trainer hopen ze Ernie Brandts binnen te halen als nieuwe trainer.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter