Elftal blijft ongewijzigd tegen Cambuur

Go Ahead Eagles begint naar verwachting zondag de topper tegen Cambuur (aanvang 12.30 uur) met dezelfde basiself als vorige week tegen Helmond Sport. Joep van den Ouweland heeft de training hervat, maar begint niet in de basis. De rechtermiddenvelder kreeg een lichte reactie in zijn knie en liet de training van vrijdag schieten. "Als Joep wel voluit getraind had, had ik eventueel over een rentree kunnen nadenken", zei trainer Andries Ulderink. "Maar zowel Joey Suk als Dennis Hollart uitstekend gespeeld tegen Helmond." Ook van der Zwan en Vogelsang zijn nagenoeg weer fit.
Ulderink verwacht zondag een aanvallende en een afwachtende ploeg. "We zullen proberen in een hoog tempo te spelen, zoals tegen Helmond. Het publiek verwacht dat van ons en het past bij ons. We hebben een jong team, Cambuur is een wat afwachtende ploeg. Er zit een leeftijdsverschil van vijf of zes jaar tussen beide teams." De verwachte opstelling:
Bij Cambuur liep spits Mark de Vries vrijdagmorgen een hamstringblessure op. Het is twijfelachtig of hij zondag inzetbaar is. Ook Serhat Koç kampt met lichte hamstringklachten. Zeker is wel dat Sandor van der Heide niet meedoet vanwege een ribblessure. Reza, voorheen Eagles, zal waarschijnlijk wel spelen. Ulderink is in ieder geval niet bezig met de opstelling van de tegenpartij. "Wie er ook spelen, dat maakt ons niet zoveel uit. We kennen de kracht van Cambuur."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter