Niet slim en doeltreffend genoeg

Go Ahead Eagles kreeg de beste kansen, maar Cambuur was effectiever. Go Ahead Eagles kon het goede spel van vorige week geen vervolg geven. In de tiende minuut bracht Serhat Koç zijn ploeg op voorsprong, nadat Paul Beekmans de bal goed onderschepte. In blessuretijde tikte Reza Ghoochannejhad de tweede Friese treffer binnen. Beide ploegen stonden toen al met tien man op het veld. Leon Hese kreeg in de 85ste minuut direct rood, nadat hij Luis Pedro onderuit schopte terwijl arbiter Van Hulten het spel had stilgelegd voor een blessurebehandeling van Koç. Een paar minuten later ontving Dave Bus zijn tweede gele en dus rode kaart, na een overtreding op Koç. Ver in blessuretijd tekende invaller Jhon van Beukering voor zijn eerste doelpunt in Deventer dienst: 1-2.
Ulderink zag dat zijn ploeg geen ruimte kreeg van Cambuur om te voetballen. "We speelden niet zo goed, als vorige week tegen Helmond Sport. Toen was iedereen terecht blij met het spel, vandaag is dat minder. Ik wijs er dan op dat we veel nieuwe en jonge spelers hebben. Het ontwikkelingsproces gaat met vallen en opstaan."
Dave Bus kon er een half uur na de wedstrijd nog niet over uit. De rode kaart, die hij als gevolg van een tweede gele kaart door arbiter Van Hulten kreeg voor gehouden, voelde aan als onrecht. Juist één van de spelers die met zijn solide spel wel een voldoende scoorde. "Dit is gewoon klote", was Bus duidelijk. "Die tweede kaart was echt geen overtreding. Ik wist dat ik al geel had en trok bewust mijn been terug om geen overtreding te maken. Die Koç maakte een schwalbe, ging gewoon liggen. Jammer dat de scheids er dan toch intrapte. Dit kost me weer een wedstrijd."
Ook Patrick Gerritsen, die toch twee open kansen miste, had zich meer van de topper voorgesteld. "Maar vaak wordt het tegen een sterke tegenstander geen goede wedstrijd", zei de rechterspits. "Dit was een erg rommelige wedstrijd. We kwamen gewoon niet goed in ons spel. Al kregen we over de hele wedstrijd gezien toch nog een aantal goede kansen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter