Bekeren in Haaksbergen zonder Parnela

Marco Parnela is door de tuchtcommissie van de KNVB voor één duel geschorst. De verdediger van kreeg vrijdag een rode kaart in het duel tegen RBC en mist nu dinsdagavond de bekerwedstrijd tegen HSC'21. In Haaksbergen (aanvang 20.00 uur) keert Dave Bus terug van een schorsing. Trainer Andries Ulderink kan echter nog steeds niet beschikken over de geblesseerden Freek Heerkens, Joep van den Ouweland, Timon van Leeuwen en Joey Suk. Suk viel in Roosendaal uit met een spierblessure en sloeg maandag de training over. Van Leeuwen wordt vrijdag aan zijn knie geopereerd en is lange tijd uitgeschakeld. Ulderink wilde geen opstelling prijsgeven. Tegen RBC speelde Dennis Hollart nog in de verdediging maar de vraag is of Ulderink dit handhaaft. "We speelden op het middenveld met jongens dia aan de bal sterk zijn, maar als je niet meeloopt met de tegenstander kom je in de problemen. Met zoveel afwezigen moet ik keuzes maken." De keuze zal waarschijnlijk zijn Kobussen, Michiels of Spekking. Ulderink zal mogelijk voor het volgende kiezen:
Er zijn nogal wat lijntjes te trekken tussen beide clubs. Zo droeg trainer Andries Ulderink in het seizoen 1989-1990 het groenwitte shirt van HSC’21 en kende verdediger Dave Bus in het begin van dit millennium twee succesvolle jaren op het Scholtenhagen, alvorens hij verkaste naar De Graafschap.
Andersom stond HSC-doelman Jeffrey Brammer onder contract in Deventer en verdedigde keeperstrainer Frank Ensink ook enkele seizoenen het doel van Go Ahead Eagles.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter