Een potje tegen Goes in een Zeeuws trainingskampje

Go Ahead Eagles benut een competitieloos weekend in oktober voor een trainingskamp in Zeeland. De ploeg kan via een sponsor gebruik maken van vakantiepark De Roompot. Het ingelaste trainingskamp van zondag 3 tot en met vrijdag 8 oktober kwam trainer Andries Ulderink wel goed uit. "Vooral door dat vrije weekeinde. In de winterstop ver weg heeft ook allerlei nadelen, door vroege vluchten en dergelijke. Nee, Zeeland is prima. De groep kan nog dichter naar elkaar toegroeien en belangrijk is dat door het aanbod van de sponsor het ons bijna niks kost."
GA Eagles plant in de trainingsweek ook nog een oefenwedstrijd op Zeeuwse bodem. Go Ahead Eagles speelt tijdens het trainingskamp in Zeeland, begin volgende maand, een oefenduel tegen vv Goes.
Het duel tegen de zondagtweedeklasser wordt dinsdagavond 5 oktober gespeeld. Goes wordt getraind door oud-profspeler Gerard de Nooijer.
De voormalig Marokkaans international, Abdelkarim Kissi, gaat niet mee. Hij hield zijn conditie op peil in Deventer maar is afgelopen week terug gekeerd naar Cyprus, waar hij vorig seizoen bij Alki Larnaca onder contract stond.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter