Padt drie maal verslagen door de keukenprinsjes

Go Ahead Eagles heeft haar derde nederlaag op rij geleden. RKC Waalwijk was in de Adelaarshorst met 1-3 te sterk voor de Deventer ploeg. Go Ahead Eagles begon met Gersom Klok voor de gepasseerde Patrick Gerritsen. Luis Pedro en Michal Janota waren fit genoeg om in de basis van trainer Andries Ulderink te beginnen.
Dave Bus werd eerst bij een corner in de lucht geklopt door oud-Eagle Donny de Groot (hij werd vrijdagavond opvallend genoeg het hardst toegeschreeuwd door de Deventer aanhang). De aanvaller van RKC Waalwijk is al de derde oud-speler, na Jordy Zuidam (RBC Roosendaal) en Reza Ghoochannejhad (SC Cambuur), die doel treft tegen de Deventer ploeg. Boerrigter maakte de 2-0 uit een vrije trap, die alleszins houdbaar leek. Pal voor rust deed Go Ahead Eagles wat terug via Janota. Zijn voorzet werd door iedereen gemist en zeilde in het doel. In het begin van de tweede helft werd de eindstand bepaald door Benson,die de bal in het doel frommelde. Opnieuw ging doelman Padt niet vrijuit.
Met een dubbele wissel, Van Beukering voor Parnela en Gerritsen voor Klok, trachtte Ulderink nog binnen het uur het tij te keren. Tevergeefs. Van Beukering probeerde met pittige duels het vlammetje wat aan te wakkeren, maar voetballend bleek Go Ahead Eagles niet bij machte om groot gevaar voor keeper Ohad Levita te stichten.
Ulderink was duidelijk in zijn oordeel. "Na Helmond Sport, toen we voor de derde keer op rij wonnen, riepen velen dat we titelkandidaat waren. Ik trapte toen al op de rem, omdat we nog niet zover zijn. Het blijkt ook dat we nu op bepaalde momenten niet de absolute wil hebben om ten koste van alles te winnen."

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .