Alleen in geval van nood nog een aanvaller

De technische staf constateerde dat de spelergroep vooral aanvallend nog wel een speler kon gebruiken. Met vijf aanvallers voor drie posities is de voorhoede het minst bezet.
"Alleen in geval van nood komt er nog een speler bij", zegt Ulderink. "Daar zijn we het al een tijdje over eens en dat blijft zo." Ulderink is tevreden over zijn huidige aanval. De linie met Halil Çolak, Koen van der Biezen en Patrick Gerritsen functioneert naar tevredenheid. Jules Reimerink en Sander Post heeft de trainer nog achter de hand.
"Natuurlijk kun je voor de zekerheid nog een sterke aanvaller erbij halen. Maar wat dan? Met Halil en Patrick hebben we twee topvleugelspitsen voor de eerste divisie in huis. Die ga je toch niet op de bank zetten? Jules zit daar achter en als de nood aan de man komt kunnen ook Kari Arkivuo en Timon van Leeuwen nog aan de zijkanten spelen."
Trainer Andries Ulderink staat volledig achter het besluit om de 'tonnen van De Zeeuw' niet meteen te investeren in de spelersgroep.
De clubleiding gaf al eerder aan die extra inkomsten niet meteen op de spelersmarkt te willen investeren, maar eerst achter de hand te houden. In economischer mindere tijden geen onverstandige keuze.
Ulderink: "Ik vind dat we als Go Ahead Eagles dan beter kunnen kijken of we jonge spelers kunnen vastleggen. Spelers als Çolak en Wout Droste doen het erg goed, spelen voor ons, maar zijn niet van ons, want we huren ze van FC Twente. Ik ben er dan voor om die jongens zelf onder contract te nemen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter