Geen doelpunten tegen Willem II

Zaterdag speelde Go Ahead Eagles het kwaliteitsarme Willem II bij vlagen van de mat. Een handvol kansen, waaronder een wonderschone waarbij Halil Çolak op fraaie wijze Koen van der Biezen vrij voor de keeper zette, was het gevolg.
"Dominant en attractief, zei iemand me", gaf Ulderink aan. "Het was nog mooier geweest als we gescoord hadden, want meer doelpunten scoren dat is dit seizoen een doel."
Willem II kreeg pas ver in de tweede helft, toen Go Ahead Eagles al volop gewisseld had en enigszins vermoeid raakte, de eerste kans.
De opstelling waarmee Ulderink startte leek ook al veel op een basiself. "Nou niet helemaal, want daarmee zou je Robbert Maruanaya en Jordy Zuidam tekort doen. Maar het mag duidelijk zijn dat dit elftal niet op nog vijf posities veranderd." Hoewel Ulderink eerder aangaf dat zijn selectie op één of twee posities aanvulling kon gebruiken, lijkt het daar niet meer van te komen.
"Inderdaad. Deze selectie doet het prima. Nieuwe spelers zijn niet te verwachten. Tenzij er iemand wegvalt ondernemen we geen actie."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter