Eshgro op de achterkant van het shirt

Go Ahead Eagles heeft op dinsdag 7 juli, voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen De Graafschap, een nieuwe sponsor voor op het shirt gepresenteerd. Met onmiddellijke ingang siert de naam Eshgro ‘het nieuwe werken’ de achterzijde van het shirt.
Eshgro heeft zich voor het seizoen 2009-2010 verbonden aan Go Ahead Eagles. Directeur Enrico Grobben van Eshgro en Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles, vonden elkaar onlangs. ‘We kennen elkaar al jaren. En Go Ahead Eagles ken ik natuurlijk ook. Een mooie club met een grote achterban, een club die leeft. Go Ahead Eagles lijkt ons dan ook een zeer geschikt podium om ons te profileren.’
‘Enrico Grobben is geen vreemde in de voetballerij’, zegt Edwin Mulder, die refereert aan het feit dat hij vier jaar lang directeur is geweest van Heracles Almelo. ‘Onlangs kwam het tweetal met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat wij elkaar iets te bieden hebben. Ik hoop dat ook dat dit een eerste aanzet is in een lange en plezierige samenwerking’, zegt Edwin Mulder.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter