Naar Velsen-Zuid

Marnix Kolder keert vrijdag tegen Telstar terug in de basisformatie van Go Ahead Eagles. De geroutineerde aanvaller werd maandag tegen De Graafschap nog naar de bank verbannen door trainer Erik ten Hag. Cas Peters zal zich weer moeten schikken in de reserverol.
Verder zal er misschien iets veranderen in de verdediging van de Deventer ploeg. Wellicht dat Cendrino Misidjan gaat terugkeren in de basiself ten faveure van Jop van der Linden, die maandag ongelukkig acteerde in de met 5-2 verloren wedstrijd bij De Graafschap. Schenk zal dan op zijn plek komen in het centrum van de verdediging.
Ten Hag constateert dat zijn ploeg nog steeds ‘mankementen’ vertoont. "Die hebben we nog niet volledig kunnen oplossen. De organisatie staat vaak goed, maar we krijgen door knullige in­dividuele fouten te makkelijk doelpunten tegen.Cendrino is aan het knokken om zijn basis­plek terug te krijgen. Die spelers hebben we in deze fase nodig." Vanaf nu spelen alleen nog maar finales", stelde trainer Erik ten Hag donderdag. "Go Ahead Eagles staat er goed voor. We hebben alles nog in eigen hand, maar we kunnen ons ook niet veel missers veroorloven."
 De Deventer ploeg staat nu zevende, maar voelt de hete adem in de nek van FC Den Bosch, dat de laatste weken in vorm is. De mogelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter