Kromkamp vanaf het begin in Emmen

Jan Kromkamp start vanavond uit bij FC Emmen voor het eerst sinds de winterstop in de basis van Go Ahead Eagles. Nu linksback Cendrino Misidjan geschorst is, krijgt hij centraal achterin de voorkeur boven Jop van der Linden en Freek Heerkens. Xandro Schenk, vorige week tegen Telstar (1-3 zege) nog centrale verdediger, neemt de positie van Misidjan over.
In de voorhoede krijgt Peters mogelijk de voorkeur boven Antonia. Laatstgenoemde kampt met lichte knieklachten. "Jarchinio heeft wat last van een kniepees. Daar wil ik in deze belangrijke fase van het seizoen geen risico's mee nemen. Maar ik moet de situatie eerst nog met hem bespreken", aldus trainer Ten Hag.
Go Ahead Eagles staat momenteel op de zesde plek. Opvallend is dat de ploeg van trainer Erik ten Hag in uitwedstrijden veel scoort. Het staat in het klassement van alleen uitwedstrijden wat dat betreft zelfs met afstand op de eerste plaats. Dertig van de 51 doelpunten werden in uitwedstrijden gescoord! FC Emmen-Go Ahead Eagles is de return van 30 november toen FC Emmen in de Adelaarshorst met 2-1 verloor. Emmen is echter in goede doen en heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen. De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter