Lekker weer op maandag tegen Excelsior

Cas Peters zal maandag de geschorste clubtopscorer Xander Houtkoop vervangen in het duel met Excelsior. In Kralingen kregen de mannen van Vlemmings na rust alle hoeken van het veld te zien: 1-6.
Maar Ten Hag weet ook dat er nu een hele andere opponent wacht. "Excelsior lijkt op ons. In de zin dat zij door de samenwerking met Feyenoord ook veel jonge jongens hebben." Het liep voor de winterstop echter voor geen meter bij de Rotterdamse laagvlieger. "Ze hebben dat gerepareerd door routine te halen, met Sander Fischer en Youssef El Akchaoui. Promotie was daar de doelstelling.
Dat kunnen ze alleen nog bereiken door de vierde periode te winnen. Daar gaan ze dus vol voor." Go Ahead Eagles probeert zich via de reguliere ranglijst voor het toetje te kwalificeren. Ten Hag doelt uiteraard op het Deventer publiek. "De hulp van het publiek kan een doorslaggevende factor zijn in het bereiken van de play-offs", stelt hij. Want van de zeven competitiewedstrijden die er nog in de agenda staan, speelt Go Ahead Eagles er liefst vijf in de Adelaarshorst.
Linksback Cendrino Misidjan is weer terug na een schorsing. Daardoor verkast Xandro Schenk naar het hart van de defensie. "Xandro voelt zich daar ook meer thuis", weet Ten Hag. Meest opvallende naam op het wedstrijdformulier is die van Omar Kavak. De veelvuldig door blessures geplaagde Tukker behoort al dik anderhalf jaar tot de Deventer selectie. Maar dit is pas de derde keer dat-ie op de bank zit. De verwachte opstelling:


 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter