Oscar López hersteld van kuitblessure bij Barcelona

Oscar López, de nieuwe linksback en oud-speler van Barcelona,blesseerde zich vorige week en is daarom nog niet in Deventer om zich medisch te laten keuren. "Hij heeft de blessure door de medische staf van Barcelona laten bekijken en die gaat uit van een week herstel. Maandag of dinsdag komt-ie, zo heb ik begrepen. Ja, ik had hem ook liever meteen hier gehad, maar hij wil liever bij Barcelona herstellen.",zegt trainer Joop Gall.
 Gall heeft López nog niet gesproken, het contact loopt via bestuurslid Marc Overmars, die acht jaar geleden met de Spanjaard heeft samengespeeld. "Ik ga uit van Marcs kennis. Het schijnt nog al een terriër te zijn, die iets te fanatiek voor zichzelf is gaan trainen. Oscar heeft bij clubs als Betis en Lazio gezeten. Oké, hij heeft daar niet veel gespeeld, maar alleen het feit dat je daar komt geeft al aan dat je wel wat kunt." Voor het geval López, die al een half jaar niet heeft gespeeld, toch geblesseerder is dan nu lijkt zegt Gall nog alternatieven te hebben.
Dave Bus, Resit Schuurman en Ruud Wellenberg zijn weer fit en hebben de groepstraining hervat. Ook Omar Kavak keert waarschijnlijk volgende week terug. De aanvaller heeft door een knieblessure nog niet gespeeld Spits Frank van der Zwan is opnieuw geblesseerd geraakt en zal dit seizoen waarschijnlijk niet fit worden.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter