Schuurman en Tarvajarvi in de basis tegen Volendam

Resit Schuurman keert vrijdagavond terug in de basis van Go Ahead Eagles voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De Deventenaar is net terug van wekenlang blessureleed en speelde zaterdag voor het eerst weer een helft in een oefenwedstrijd mee. Schuurman neemt de plaats in van de geblesseerde Michael Jansen, die met een kuitblessure is afgehaakt. Khalid Karami neemt de plaats links in de verdediging in.
Voorin is Niklas Tarvajärvi fit genoeg om de geschorste Marnix Kolder te vervangen. Patrick Gerritsen neemt de plaats op de linkerflank voor zijn rekening. Hij krijgt van trainer Joop Gall de voorkeur boven Xander Houtkoop. Tcho Tcho Makoso voelt zich niet fit en zit ook niet bij de selectie. Evenals Kobussen die geblesseerd is geraakt. Bus en Wellenberg zijn wel weer fit. De opstelling:
Oscar López is per auto naar Deventer gekomen en maakt bij de wedstrijd kennis met zijn nieuwe ploeggenoten.
FC Volendam moet het stellen zonder Roy Bakkenes en Gerry Koning. Het tweetal raakte tijdens de laatste training geblesseerd. Ook Michiel Kramer, Achmed Ahahaoui en Rick Kruys missen de wedstrijd in Deventer. Nieuweling Adnane Tichadouini, gehuurd van Vitesse, maakt voor het eerst onderdeel uit van de selectie. Henny Schilder kan, ondanks een gekneusde rib, gewoon meedoen. "Gelukkig zijn Opdam en Van der Werff er wel bij, want in Deventer win je niet zo maar", aldus trainer Gert Kruys.
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan clubicoon Be Bloemendal. De heer Bloemendal, ere- en oud bestuurslid van de Supportersvereniging overleed 17 december op 96 jarige leeftijd na een heupbreuk opgelopen na een val in zijn Adelaarshorst tijdens de wedstrijd tegen Almere City.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter