Kweste van meedoen of afhaken thuis tegen Sparta

Go Ahead Eagles speelt maandagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta. Gezien de stand van Go Ahead Eagles, 13e plaats, moet er eigenlijk wel gewonnen worden om uitzicht te houden op de beoogde vijfde plek. "Die afstand is absoluut overbrugbaar", aldus Gall. "Sparta zit in een flow. Als je van de laatste tien wedstrijden een stand zou maken, zouden ze bovenaan staan. Aan ons om ze te stoppen."
Hoewel het spel tegen Cambuur niet best was en de Deventer ploeg nauwelijks kansen kreeg op het zware veld, ziet trainer Joop Gall geen reden te gaan wisselen. Glenn Kobussen is hersteld van een bovenbeenblessure en zit weer bij de selectie. Niklas Tarvajärvi is niet fit en zit op de tribune. Ook nieuwkomer Oscar López wordt nog buiten de selectie gelaten en zal vermoedlijk maandagavond meespelen met jong Heracles. De opstelling:
Spartanen Illias Bel Hassani en Toine van Huizen zijn twijfelgevallen. Bel Hassani had deze week last van griep en Toine van Huizen heeft last van zijn bovenbeen. Het lijkt erop dat beide spelers net op tijd fit zijn.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter