Aanbieding voor Heerkens en Wellenberg

Go Ahead Eagles wil Freek Heerkens en Ruud Wellenberg langer aan de club binden. Beide jonge talenten is een aanbieding voor een vernieuwd tweejarig contract gedaan.
Heerkens (22) en Wellenberg (24) hebben een aflopend contract al kan de club via een eenzijdige optie het contract sowieso nog met een seizoen verlengen. De technische leiding heeft na een eerste inventarisatie het duo als eerste een contractverlenging aangeboden en wil ook met aanvoerder Dave Bus verder. Al heeft Bus, net weer fit na een langdurige blessure, nog geen concrete aanbieding gehad.
Oscar López arriveert naar verwachting pas in de loop van deze week in Deventer. De 31-jarige Spaanse linksback zal vermoedelijk toeschouwer zijn bij de competitiehervatting tegen Volendam. "Ik verwacht hem rond die wedstrijd wel in Nederland", aldus Overmars. López moet nog medisch gekeurd worden zodra hij voet op Deventer bodem zet en de overschrijvingsformaliteiten hebben hoogstwaarschijnlijk ook nog tijd nodig. Overmars:"Hij is nagenoeg hersteld van zijn kuitblessure".

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter