Suk en Wellenberg in de basis tegen Cambuur

Joey Suk en hoogstwaarschijnlijk Ruud Wellenberg maaken zondagmiddag tegen Cambuur hun opwachting in de basis van Go Ahead Eagles. Joey Suk krijgt van trainer Joop Gall de voorkeur boven Resit Schuurman als rechtermiddenvelder. Door de blessure van Michal Janota maakt Ruud Wellenberg mogelijk zijn debuut in de basis op 'nummer 10'. Janota trainde drie dagen niet mee al wees tot zijn opluchting een mri-scan uit dat er geen schade is in de knie. "Ruud zit er heel dichtbij'', houdt Gall nog een slag om de arm.
Volgens Gall heeft hij niet veel te wisselen. "We hebben heel scherp en op weerbaarheid getraind. Die over-mijn-lijk-mentaliteit moeten ze laten zien. We maken teveel fouten.Er is kritiek op Van der Vlag. Peter maakt ook niet zijn sterkste periode door. Dit wordt mede veroorzaakt omdat hij te druk is met het corrigeren van verdedigingsfouten. Maar de mogelijkheden zijn beperkt, dus geef ik de spelers liever vertrouwen in de hoop dat het snel uitbetaalt."
Jan Kromkamp verliet gisteren met een liesblessure ook nog voortijdig de training. Tarvajärvi en Kobussen zijn weer aangesloten bij de groep. Freek Heerkens en Michal Janota zijn nog wat onzeker. De verwacht opstelling:
Mark de Vries start niet in de basiself bij Cambuur. Melvin de Leeuw is weer fit en begint op links in de aanval. Leon Hese is geschorst en wordt vervangen door Mart Dijkstra. Marco van der Heide is nog geblesseerd. Oud-eagles spelers Droste en Vosselman starten beide in de basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter