In de roes door naar AGOVV thuis

Direct na de overwinning op Feyenoord werd al vooruit gekeken naar de thuiswedstrijd tegen AGOVV. Onderschatting dreift tegen de nummer laatst in de jupilerleague evenals Feyenoord Go Ahead Eagles te licht opnam. "Het gebeurt vaak dat je na zo'n wedstrijd het in de wedstrijd erna het niet kan opbrengen en dat absoluut niet gebeuren", aldus traner Gall. Jansen moest zich donderdag in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord al na negentien minuten laten vervangen nadat hij een trap had gekregen van Feyenoorder Diego Biseswar. Resit Schuurman was zijn vervanger en zal ook nu de vervanger zijn. Dave Bus is nog drie tot zes weken niet inzetbaar. De verdediger heeft twee scheurtjes van twee centimeter in de hamstrings van het rechterbovenbeen, zo bleek na een echo. Tcho Tcho wordt in het ziekenhuis in Arnhem nog verder onderzocht aan zijn eventuele hartproblemen en zal er ook niet bij zijn. Gall kan verder misschien nog twijfelen over Houtkoop of Gerritsen en Wellenberg of Janota in de basisopstelling. Naar verwachting zal hij echter niet veel veranderen en zal de opstelling er wel zo ongeveer uitzien:
Bij AGOVV keren aanvaller Ellery Cairo en rechtsback Thomas De Corte terug in de basis. Hierdoor keert Mees Siers terug op het door hem geliefde middenveld. Hoewel trainer Hans van Arum weer kan beschikken over Cairo heeft hij in aanvallend opzicht nog wel twee zorgenkindjes: Soufiane Laghmouchi (achillespees/hak) ontbrak op de vrijdagtraining. Spits Michiel Hemmen begon wel aan de oefensessie, maar haakte vroegtijdig af wegens rugklachten. Om die reden was hij er maandag tegen FC Volendam, waar de hekkensluiter met 6-1 onderuit ging, ook niet bij.
Van Arum, net als zijn assistent Marco Heering oud-speler van Go Ahead Eagles, zag de Deventenaren donderdag in de Adelaarshorst winnen van Feyenoord. "Wij hoeven het spel zondag niet te maken. Dat is Feyenoord immers ook niet gelukt. We
moeten zien te profiteren van hun aanvalsdrift en in de omschakeling toeslaan."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter