Er vol op klappen tegen een aangepast Feyenoord

Een uitverkocht huis, live op TV, veel mediabelangstelling al ver voor de wedstrijd. Oude tijden herleven op de Adelaarshorst. Wat wil je nog meer! Natuurlijk is Feyenoord donderdagavond de topfavoriet. Maar blijft wel bekervoetbal!
Go Ahead Eagles heeft zich de laatste jaren een echte cupfighter getoond. "En laat duidelijk zijn dat wij er vol op klappen. Deze match biedt ons een geweldige kans om al het chagrijn in een klap van ons af te spelen", aldus Gall. Hij brengt waarschijnlijk slechts één wissel aan in zijn basisteam; Jan Kromkamp vervangt de geblesseerde Dave Bus in het hart van de defensie. Na de slappe uitbeurt tegen Sparta kiest Gall er om verschillende redenen voor de rest van het basisteam te laten staan. Hoewel Schuurman of Van den Ouweland nog een vraagteken blijft. Naast Bus (hamstrings) zijn Frank van der Zwan (achillespees) en Omar Kavak (knie) in ieder geval niet inzetbaar. Tscho Tscho ondergaat deze dagen een aantal medische testen. Zijn hartslag vertoont nog al wat schommelingen. Goed nieuws is dat Patrick Gerritsen, Glenn Kobussen en Michal Janota weer speelminuten hebben kunnen maken bij Heracles. Volgens Gall is zijn uiterst wisselvallig presterende ploeg allerminst kansloos tegen het goed draaiende Feyenoord. "Als onze vleugelspitsen op de brommer zitten, zijn we gevaarlijk en kan er van alles gebeuren." De verwachte opstelling:
Over de opstelling tegen de Rotterdammers is op dit moment nog niet veel te zeggen. Feyenoord-trainer Ronald Koeman kondigde na de laatste training aan meer wisselingen in zijn basisteam aan te brengen. Zo gunt hij reservekeeper Kostas Lamprou een kans onder de lat. Spits John Guidetti is er nog niet bij. Anass Achabar zijn de vervanger. "Hier en daar zal ik een lichte aanpassing doen", vertelde de trainer. "Ik wil een aantal spelers dat het de afgelopen weken goed doet een kans geven. Go Ahead Eagles is een van de clubs in de eerste divisie waartegen je het moeilijk kan krijgen als je niet bij de les bent. Dat heeft ook te maken met het stadion en de sfeer in de Adelaarshorst."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter