Het linkerrijtje in het vizier tegen Sparta

Jan Kromkamp en Tcho Tcho Nzuzi Makoso zijn weer fit voor de confrontatie met Sparta. Kromkamp doorstond gisteren een laatste test aan zijn lies. Omar Kavak en Frank van der Zwan zijn zeker nog geblesseerd.
Michal Janota heeft deze week speelminuten gemaakt met Heracles 2 maar heeft nu wel opnieuw wat last van zijn knie. Wellenberg zal waarschijnlijk dan ook gewoon spelen na zijn goede wedstrijd tegen Cambuur. Omar Kavak en Frank van der Zwan zijn zeker nog geblesseerd. "Ik was in ieder geval tevreden over het functioneren van het middenveld tegen Cambuur", zegt Gall. "Ruud is altijd in beweging en voegt daarmee toch iets extra's toe."
Trainer Joop Gall heeft na de overtuigende overwinning tegen Cambuur geen reden om zijn opstelling te wijzigen, maar kon voor de laatste training van vandaag nog geen basiself prijsgeven. "De hele ploeg liet zien prima te kunnen voetballen en we gaven ook geen onnodige tegengoals weg. We weten ook dat we kwaliteit genoeg hebben, maar dat alleen is in een wedstrijd niet genoeg." De verwachte opstelling:
Bij Sparta start Iliass Bel Hassani waarschijnlijk als rechtsbuiten. Marten de Roon neemt zijn plek over op het middenveld ten koste van Sidney Schmeltz. Verder zal Sparta-trainer Michel Vonk zijn elftal niet wijzigen na de verloren wedstrij tegen Dordrecht. Sparta staat momenteel op een vijftiende plaats op de ranglijst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter