Joop Gall wordt de nieuwe trainer

Joop Gall volgt komend seizoen Andries Ulderink op als trainer van Go Ahead Eagles. De 47-jarige Groninger is nu nog bezig aan zijn zesde seizoen bij Veendam. Hij kon ook bijtekenen bij de Groningse club, maar koos voor een nieuw avontuur in Deventer. Bij Go Ahead Eagles ziet Gall sportief meer mogelijkheden dan bij de huidige nummer vier van de eerste divisie. Go Ahead Eagles is al jaren financieel stabiel en ziet komend seizoen de begroting hoogstwaarschijnlijk groeien. Go Ahead Eagles heeft de opvolging van Ulderink razendsnel geregeld. Maandagavond pas liet Ulderink weten definitief voor De Graafschap te kiezen, binnen enkele dagen was het contract met zijn opvolger rond.
Gall was meteen de voornaamste kandidaat om Ulderink op te volgen. Go Ahead Eagles zocht een ervaren no-nonsens trainer, die ook nog eens prima in teamverband kan werken. Zijn assistenten bij Go Ahead Eagles, Paul Bosvelt en Michel Boerebach, hadden al een contract voor volgend seizoen.
Gall wilde nog niet inhoudelijk reageren op de aanstelling in Deventer. "Ik wil graag eerst aan de mensen waarmee ik jaren gewerkt heb vertellen wat mijn beslissing is geworden", zegt Gall

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter