Janota vervangt geschorste Suk tegen Volendam

Middenvelder Joey Suk is door de tuchtcommissie van de KNVB voor vier duels geschorst voor de rode kaart in de wedstrijd tegen RKC. Dat Suk nog een wedstrijd voorwaardelijk had staan, na zijn eerste rode kaart eerder dit seizoen tegen Sparta, is in de straf meegenomen. Suk is nu pas in de play-offs weer speelgerechtigd. Trainer Andries Ulderink mist de komende twee wedstrijden ook nog Joep van den Ouweland, die nog twee duels schorsing moet uitzitten.
Michal Janota keert daarom terug in de basisopstelling van Go Ahead Eagles voor het thuisduel tegen FC Volendam. De aanvallende middenvelder is hersteld van een enkelblessure. Trainer Andries Ulderink, wie de intresse van de Graafschap stellig ontkend, stuurt verder dezelfde spelers het veld in, als zondag tegen RKC. De opstelling:
Go Ahead Eagles kan bij winst uitstekende zaken doen met het oog op de play-offs. De ploeg gaat tegenstander FC Volendam op de ranglijst dan voorbij. 
FC Volendam moet het doen zonder Marijn Sterk (knie) en Barry Opdam (knie). Daarnaast zijn ook Dominique van Dijk en Michiel Kramer niet fit. Charles Dissels ontbreekt vanwege een disciplinaire schorsing. "Hij heeft zich niet aan de afspraken gehouden, daarom heb ik hem disciplinair gestraft", legt Kruys uit.
Stadion de Adelaarshorst is naar verwachting nagenoeg uitverkocht met ruim 6000 toeschouwers. De club heeft onder meer 500 G-voetballers uit het district Oost van de KNVB uitgenodigd voor de wedstrijd.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter