Joey Suk weer in de basis tegen RKC

Go Ahead Eagles moet het zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen RKC hoogstwaarschijnlijk zonder Michal Janota stellen. De aanvallende middenvelder heeft last van een blessure aan de enkel. In het duel van maandag tegen RBC liep Janota de kwetsuur op en het belette hem afgelopen week te kunnen trainen.
De terugkeer van Joey Suk in de basis lijkt daardoor aannemelijk. Trainer Andries Ulderink houdt nog een slag om de arm. "We kunnen ook kiezen voor een aanvallende speelstijl met vier aanvallers", zegt Ulderink. "In dat geval kan het ook zijn dat Luis Pedro of Theo Vogelsang in het elftal komt als Michal niet kan spelen." Dat Ulderink mogelijk voor de aanval kiest heeft vooral met de tegenstander te maken. "RKC is ook in de aanval het sterkst, dat betekent dat we ze ver van de goal moeten houden."
In de defensie heeft Ulderink weer de beschikking over Kevin van Diermen, die van een schorsing terugkeert. Freek Heerkens is ook fit, hij kreeg tegen RBC een tik tegen het hoofd en liet zich vervangen. Heerkens is tevens hersteld van de ziekte van Pfeiffer, zo toonde recent onderzoek aan. Joep van den Ouweland zit zijn tweede van vier duels schorsing uit. Verwachte opstelling:
RKC Waalwijk mist Frank van Mosselveld, Toni Varela, Sander Duits en Mitchell Schet.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter