Overwinning verprutst door knullig eigen doelpunt

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het duel op bezoek bij FC Dordrecht. In het GN Bouw Stadion werd het 1-1. Al naar 25 minuten kwam de ploeg van trainer Andries Ulderink op voorsprong. Michal Janota was de doelpuntenmaker voor de Deventer ploeg. Lang bleef die stand op het scorebord staan en leek GA Eagles goede zaken te doen in de strijd om een plek in de play-offs. De ploeg gaf bijna geen kansen weg, maar tien minuten voor het einde ging het toch mis toen Dave Bus de bal achter zijn eigen doelman tikte. Dave Bus kopte de bal voorbij de uitkomende keeper Sergio Padt. Tot dure misverstand had de thuisploeg geen kans gehad. Go Ahead Eagles was tot dan toe veruit de bovenliggende partij. Cambuur en Volendam gaan de Deventenaren op de ranglijst weer voorbij, zodat het met nog twee wedstrijden te spelen het lastig is de eerste ronde van de play-offs te ontlopen.