Bus weer fit voor de thuiswedstrijd tegen RBC

Aanvoerder Dave Bus keert maandagavond terug in de basisopstelling van Go Ahead Eagles in de thuiswedstrijd tegen RBC (aanvang 20.45 uur). Bus is hersteld van een kuitblessure en neemt de plek in van de geschorste Kevin van Diermen.
Dennis Hollart neemt de plek in van Joep van den Ouweland, die eveneens geschorst is. Patrick Gerritsen is fit genoeg om te spelen en dat betekent dat Luis Pedro waarschijnlijk weer op de bank zit. Verder speelt trainer Andries Ulderink met bekende basis van de laatste weken. Opstelling:
Go Ahead Eagles kan maandag in het duel met RBC een goede stap zetten in de richting van de play-offs. De Deventer ploeg staat nu zevende. RBC treedt aan met hetzelfde concept, waarmee de Roosendalers in het vorige competitieduel met 0-0 gelijk speelden bij koploper. RBC mist de geschorsten Mels van Driel, Melvin de Leeuw en Wesley Pollemans.Ook Pepijn Veerman, die last heeft van zijn enkel, is nog zeker een week uitgeschakeld. Jordy Zuidam zal bij RBC wel van de partij zijn.
Door de financiële problemen betaalde RBC de laatste spelerssalarissen later dan gebruikelijk en zijn de contracten van veel basisspelers nog niet verlengd. De club heeft acuut vier ton nodig.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter