Met nieuwe voorhoede naar Dordrecht

Go Ahead Eagles begint de uitwedstrijd tegen FC Dordecht zonder echte centrumspits. Koen van der Biezen zit een duel schorsing uit en vervanger Frank van der Zwan is geblesseerd. Trainer Andries Ulderink start met Luis Pedro en Gersom Klok in de aanval naast Patrick Gerritsen. Jarchinio Antonia is geblesseerd aan het rechterbovenbeen. Hij werd tegen FC Volendam zo vaak aangetikt dat hij een forse bloeduitstorting in het bovenbeen heeft, waardoor hij onmogelijk kan trainen of spelen.
Van der Zwan, die dit seizoen al veelvuldig geblesseerd was, heeft last van een geïrriteerde achillespees. Hij verscheen wel op het trainingsveld, maar haakte al snel af. "Ik hoop dat Frank wel op de bank kan zitten", zegt trainer Andries Ulderink. "We willen tegen FC Dordrecht deelname aan de play-offs zeker stellen. Dat is het doel.''
Joep van den Ouweland en Joey Suk zitten ook nog een schorsing uit. Kevin van Diermen heeft last van een knieblessure en is er ook niet bij. De opstelling:
FC Dordrecht kan niet beschikken over de geschorsten Tom Beugelsdijk, Juanito Sequeira en Nick Coster, terwijl Bart van Muyen met een blessure uit de roulatie is.


 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter