Probeerspelers Coelho, Wouda en Collins

Sinds donderdag heeft de Deventer club Edilson Coelho van FC Twente op proef. En sinds woensdag ook de talentvolle keeper Jurjan Wouda (22). Hij krijgt een week om zich te bewijzen. Wouda was aanvoerder van het beloftenteam van SC Heerenveen dat afgelopen seizoen kampioen werd. Hij is geboren in Westerbork en speelde ook voor FC Emmen.
Daarnaast probeert de Deventer eredivisionist nog altijd om keeper Nick Marsman van FC Twente in te lijven. Hij werd het afgelopen seizoen gehuurd van de club uit Enschede. "Wij kijken intussen ook naar andere opties", meldt trainer Foeke Booy. Eerder was de 27-jarige Collins John al op proef. Collins John gold bij FC Twente - waar hij in 2002 debuteerde - als een groot talent, maar versleet nadien talloze clubs zoals Fulham, Watford, Leicester City, NEC, Roeselare en Mes Sarcheshmeh uit Iran. Afgelopen seizoen speelde hij nog twee duels voor het Britse Barnet.Booy velt waarschijnlijk woensdag een oordeel over de geboren Liberiaan.
Hij bleek echter helemaal niet fit genoeg. De bosloop van dinsdag in Epe werd hem al bespaard. "Dat had totaal geen zin", aldus Booy. Aanvaller Collins John is dus al weer vertrokken. Sjoerd Overgoor heeft de training vandaag moeten staken. De middenvelder heeft nog last van zijn knieblessure

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter