Joey Suk voor vier jaar naar NAC Breda

Joey Suk vertrekt voor vier jaar naar NAC Breda. Go Ahead Eagles verkocht Joey Suk afgelopen winter aan Beerschot. Hij had een aflopend contract in Deventer. De geboren Deventenaar speelde in totaal 99 wedstrijden voor Go Ahead Eagles. Op zijn Twitteraccount laat de drieëntwintig jarige speler weten 'super trots' te zijn
Suk had een transfervrije status, omdat zijn voormalige werkgever Beerschot AC uit de Belgische eerste klasse onlangs failliet ging.
Volgens de kenners bij NAC is Suk is een een box-to-box speler. Joey debuteerde op 6 februari 2009 voor Go Ahead Eagles tegen FC Omniworld, nadat hij was overgekomen van de Deventer amateurclub DVV Davo. Zijn meest succesvolle jaar was het seizoen 2011-2012. Suk scoorde toen in 30 wedstrijden twaalf keer.
Technisch directeur Jeffrey van As: "NAC is erg blij een speler als Joey te mogen verwelkomen. Hij is een speler die zich op het veld altijd met veel power en strijd laat gelden en heeft precies die kwaliteiten die een aanvulling zijn voor onze selectie."
In zijn hart blijft Joey Suk altijd een Eagle, waar hij ook speelt.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter