Gehuurde Xandro Schenk tekent tweejarig contract

Xandro Schenk voetbalt ook komend seizoen voor Go Ahead Eagles. De verdediger wordt overgenomen van Ajax en heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis. Xandro Schenk is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Amsterdamse landskampioen en speelde sinds januari al op huurbasis voor Go Ahead Eagles
Hij zal vermoedelijk met Bart Vriends het hart van de defensie vormen.De verdediger kwam in de Jupiler League tot 15 competitiewedstrijden en wist in mei via de play-offs promotie naar de eredivisie af te dwingen met de Deventer ploeg. Schenk scoorde in de play-offs een keer voor Go Ahead Eagles. In de tweede ronde tekende hij voor de enige treffer tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo.
Volgens Go Ahead-voorzitter Edwin Mulder had Schenk de clubs voor het uitkiezen. "Daarom zijn we erg blij dat we erin zijn geslaagd om een talent als Xandro voor nog eens twee seizoenen aan Go Ahead Eagles te binden. Hij is het afgelopen half jaar uitgegroeid tot een vaste en gewaardeerde kracht in ons elftal. Wij verwachten dat hij zich bij ons nog verder zal kunnen ontwikkelen."
"De komende twee jaar wil ik die geweldige periode overtreffen", zegt Schenk. "De promotie smaakt naar meer. Ik ben heel blij dat ik mezelf met en bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen op een nog hoger niveau."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter