Verdediger Amevor overgenomen van Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft donderdagmorgen Mawouna Amevor (23) vastgelegd. Hij tekent een contract met de Deventer eredivisionist voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen. Go Ahead Eagles neemt de lange (1,91) verdediger Amevor over van FC Dordrecht, waar hij nog een contract had tot de zomer van 2014. Hoeveel transfergeld daarmee gemoeid is, is niet bekendgemaakt.
Amevor is geboren in Rotterdam. Zijn vader komt uit Togo, zijn moeder is Nederlandse. Amevor debuteerde in de hoofdmacht van FC Dordrecht op 21 november 2010. Hij speelde tot dusverre 71 wedstrijden voor de Jupiler Leagueclub, waarin hij vier doelpunten maakte.
Amevor is blij met de transfer naar Deventer. " Het is altijd mijn wens geweest in de eredivisie te kunnen spelen."
Ook Eagles-voorzitter Edwin Mulder is blij met de komst van Mawouna Amevor. ‘We hadden Mawouna al langer op de korrel en in januari van dit jaar hebben we al eens geïnformeerd naar hem, aldus Edwin Mulder.  " Een tussentijdse overgang bleek toen niet haalbaar. Nu zijn we er wel in geslaagd een akkoord te bereiken met FC Dordrecht, waarna we er ook met de speler snel uit waren." Voordat de verdediger definitief de overstap naar Go Ahead Eagles maakt, dient Amevor nog wel eerst de medische keuring te doorstaan

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter