Ook Omar Kavak en Michel Gerritsen Mulkes blijven

Go Ahead Eagles heeft de contracten van Gerritsen Mulkes en Omar Kavak verlengd. De beide spelers verlengden hun overeenkomst in Deventer met één jaar.
De 24-jarige aanvaller Kavak stapte in de zomer van 2011 over van SVZW naar Go Ahead Eagles, waar hij de afgelopen twee seizoenen vooral in actie kwam tijdens oefenwedstrijden. Op 18 maart van dit jaar maakte hij zijn debuut tegen Excelsior.
Volgens Eagles-voorzitter Edwin Mulder heeft Kavak zijn nieuwe verbintenis zelf afgedwongen. "Omar heeft zich het laatste half jaar prima ontwikkeld. Op basis daarvan heeft hij deze contractverlenging verdiend. We geven hem graag de kans om zich het komende seizoen verder te bewijzen."
De 21-jarige verdediger Gerritsen Mulkes maakte vorige zomer de overstap van Excelsior'31 naar Go Ahead Eagles. Eind augustus scheurde de verdediger tijdens een training de voorste kruisband van zijn linkerknie af, waardoor hij vrijwel het gehele seizoen geblesseerd vanaf de kant moest toekijken. Inmiddels is de geboren en getogen Rijssenaar weer volledig fit om eind juni met de Deventenaren aan de voorbereiding op het aankomende Eredivisieseizoen te beginnen.
"Na deze blessure en een maandenlange revalidatieperiode krijgt en verdient Michel de kans om zich nog een jaar te bewijzen", aldus Go Ahead-voorzitter Edwin Mulder.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter