Middenvelder Lambooij opgepikt van failliet Veendam

Go Ahead Eagles heeft de selectie met het oog op een seizoen Eredivisie versterkt. Middenvelder Lars Lambooij een contract ondertekend bij de promvendus.
Lambooij zat zonder werkgever nadat SC Veendam enkele maanden geleden failliet ging. De 25-jarige middenvelder was daarom al op proef bij FC Groningen en mocht daar zijn conditie op peil houden. Lambooij is een jeugdspeler van Willem II. Indien hij de medische keuring goed doorstaat, tekent de 25-jarige voetballer in Deventer een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.
Eagles-voorzitter Edwin Mulder is content met de overgang van Lambooij naar de Deventer Eredivisionist. “We zijn zeer verheugd met de komst van Lars. Sinds begin april trainde Lambooij mee bij FC Groningen, nadat zijn club SC Veendam eind maart het faillissement had aangevraagd. De geboren Brabander doorliep de jeugdopleiding van Willem II voordat hij in 2009 de overstap maakte naar de Veenkoloniën. De afgelopen vier seizoenen kwam hij namens SC Veendam tot meer dan honderd competitiewedstrijden in de Jupiler League.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter