Aanvaller Joey Godee gehuurd van Cercle Brugge

Joey Godee wordt voor een jaar gehuurd door Go Ahead Eagles. De aanvaller komt over van Cercle Brugge, waar hij vorig jaar al samenwerkte met trainer Foeke Booy. Eerder werkten ze ook al samen bij Sparta. Joey Godee komt daarom ook op voorspraak van trainer Foeke Booy, voor wie de op meerdere posities inzetbare aanvaller dus geen onbekende is.
Niet alleen debuteerde Godee onder leiding van Booy bij Sparta in het betaalde voetbal, begin dit jaar haalde de oefenmeester hem naar Cercle Brugge. Vorig seizoen maakte Joey Godee furore bij AGOVV. Hij scoorde 12 doelpunten in 18 duels, maar in de winterstop ging de Apeldoornse profclub failliet. Cercle haalde hem vervolgens naar België.
Trainer Foeke Booy is blij met de komst van Godee. ‘Een welkome versterking', zegt Booy. "Joey Godee heeft ervaring op het hoogste niveau en kan zich nog verder door ontwikkelen. Hij is op meerdere posities inzetbaar, ook in het centrum van de aanval. Joey Godee is een speler die past bij Go Ahead Eagles. Ik weet dat de club al eerder heeft geprobeerd hem te halen. Mooi dat het nu gelukt is." Godee zal volgens Booy enige tijd nodig hebben, voordat hij zijn debuut kan maken in het roodgele shirt. "Hij heeft een liesblessure gehad en zit nu op tachtig procent. We hebben enkele weken nodig om hem wedstrijdfit te krijgen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter