Zelfs geen punten tegen hekkensluiter AGOVV

Go Ahead Eagles heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden. In Apeldoorn won hekkensluiter AGOVV volkomen terecht met 3-1.   Een week na het verdienstelijke punt in de matige IJsselderby, ging het gruwelijk mis tegen AGOVV. Op strijdlust en mentaliteit werd de Deventer ploeg afgetroefd door het vreemdelingenlegioen van trainer Hans van Arum. Trainer Joop Gall constateerde dat het bij zijn ploeg het heilige vuur ontbrak. "En dan gaan er aan alle tegengoals ook nog persoonlijke fouten vooraf'', zei Gall. "Er wordt wel scherp getraind en dan spelen we zo'n wedstrijd. Misschien heb ik me dan zand in de ogen laten strooien." De supporters van waren na afloop van het duel bij AGOVV duidelijk in hun commentaar. Van de tribunes was "schaam je kapot"  te horen richting de spelers van Go Ahead Eagles.
De ploeg keek al na een kwartier tegen een achterstand aan via Stanley Tailor, maar herstelde dat kort voor de pauze. De Spaanse aanwinst Oscar López tekende met een afstandsschot voor de 1-1.
Na rust drukte AGOVV dat tegen degradatie vecht door en wist het via Livramento en Schulmeister haar 2e seizoenszege te boeken en haar puntentitaal van 6 met 50% uit te breiden. Voor Go Ahead Eagles dreigt het seizoen sportief gezien als een nachtkaars uit te gaan na een beroerde 3e periode. Het zal in de 4e periode een erg goede serie moeten neerzetten om nog aanspraak te kunnen maken op een begeerde play-offs.  

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter