Overwinning in trainingswedstrijd tegen Jong Heracles

Go Ahead Eagles heeft maandagmiddag een ingelaste oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo met 1-3 gewonnen. De Deventer ploeg was niet veel sterker dan Heracles, maar maakte op het Almelose kunstgras optimaal gebruik van de kansen.
Go Ahead Eagles speelde in de eerste helft in de sterkste opstelling. Trainer Joop Gall stuurde de Spanjaard Oscar Lopez als linksback het veld in. Ruud Wellenberg keerde terug op het middenveld en dat kostte Michal Janota zijn plek. De tweede keus van Heracles – met oud-Eagle Luis Pedro in de gelederen – kwam na 24 minuten op voorsprong via Ninos Gouriye. Karim Fachtali bracht Go Ahead Eagles langszij en kort voor rust zelfs op voorsprong in Almelo.
Na de pauze wisselde Gall zes spelers. De Borculoër Sjoerd Overgoor – vorige week overgekomen van De Graafschap - kwam in het veld en maakte zijn debuut in de Deventer hoofdmacht. Ook Janota kwam in het veld, maar viel in de tweede helft ook weer uit met een lichte bovenbeenkwetsuur. Na een uur tekende Marnix Kolder, na een uitstekende Eagles-aanval, voor de uiteindelijke 1-3.
Bij Go Ahead Eagles ontbraken de geblesseerden Michael Jansen en Niklas Tarvajärvi. Tarvajärvi zal binnenkort geopereerd worden aan zijn chronische achillespeesproblemen Dave Bus was afwezig vanwege ziekte.
Opstelling: Van der Vlag (46.Heusinkveld); Karami, Kromkamp, Heerkens, Hernandez; Suk (46 Kobussen), Wellenberg (46.Janota, 85. Wellenberg),Van den Ouweland (46. Overgoor); Antonia (46. Gerritsen), Kolder (60. Fachtali), Fachtali (46. Houtkoop).

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter